luni, 18 decembrie 2023

scoala de soferi cu cutie automata

 

Școlile de șoferi care oferă instruire cu mașini echipate cu transmisie automată sunt destinate celor care doresc să obțină permisul de conducere pentru astfel de vehicule. În aceste școli, cursanții învață să conducă mașini cu cutie automată, ceea ce elimină necesitatea schimbării manuale a treptelor de viteză. Iată cum decurge procesul într-o astfel de școală:


1. **Înscrierea:**

   - Cursanții se înscriu la o școală de șoferi care oferă instruire pentru mașini cu transmisie automată.


2. **Cursuri teoretice:**

   - Participanții la cursuri învață regulile de circulație, semnele de circulație și alte aspecte teoretice ale condusului.


3. **Instruire practică:**

   - Instruirea practică are loc în mașini echipate cu transmisie automată.

   - Cursanții învață cum să conducă, să frâneze și să manevreze vehiculul fără a efectua schimbări manuale de trepte de viteză.


4. **Examen de conducere:**

   - După finalizarea cursurilor, cursanții susțin un examen de conducere, care include o probă practică în trafic pentru a demonstra abilitățile lor de conducere.


5. **Obținerea permisului de conducere:**

   - Dacă trec cu succes examenul de conducere, cursanții obțin permisul de conducere care le permite să conduca mașini cu transmisie automată.


Instruirea pe o mașină cu transmisie automată poate fi mai ușoară pentru unii șoferi, deoarece elimină necesitatea de a învăța să schimbe manual treptele de viteză. Este important să alegi o școală de șoferi de încredere și autorizată pentru a te asigura că primești instruirea adecvată și că ești pregătit pentru a deveni un șofer sigur și responsabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu